Pannónia Borklub - Exkluzív borvacsorák

Egy borász, két séf, öt fogás, öt borkülönlegesség, és megannyi feljethetetlen élmény

Pannónia Borklub – Exkluzív borvacsorák a fedélzeten

Örömmel és hagyomány teremtő szándékkal indítjuk útjára exkluzív borvacsora sorozatunkat, melyek alkalmával egy neves vendég borász, vagy sommelier, és egy vendég séf érkezik a fedélzetre. A regionális gourmet menüket a Pannónia Gasztrohajó executive séfje Ruprecht Lászó, valamint a borvacsora napjára a fedélzetre érkező  vendég séf közösen mutatják be az érdeklődő közönségnek.

A vendég séfek a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai közül kerülnek meghívásra, és magukkal hozzák a régiójukra jellemző ízeket, alapanyagokat. A regionális gourmet borvacsorák alkalmával a menühöz válogatott borkülönlegességeket a vendég borász, illetve az adott régióból érkező sommelier személyesen mutatja be a vendégeknek.

Soron következő Pannónia Borklub: Hegyi-Kaló borvacsora

Vendég: Macok Bisztro és Bor-Bár

2018. március 5. 19-óra
MEGTELT
Indulás: Vigadó tér 2-eskikötő, beszállás a Kossuth Múzeumhajóról.

Vendég Séf: Macsinka János

Vendég borász: Hegyi-Kaló Júlia és Hegyi Ádám

A menü és a borok:

Hideg előétel / Cold Starter
Szilvásváradi pisztráng kaviárral, vízitormával és mogyoróval
Trout from Szilvásvárad with caviar, watercress and hazelnut

Meleg előétel / Hot starter
Házinyúlpaprikás túrós csuszával, csicsókával
Hungarian rabbit stew with paprika served with fresh curd cheese noodles and Jerusalem artichokes

Főétel 1 / Main Course 1
Kacsacomb hízott kacsamájjal, karottával és káposztákkal
Duck leg with foie gras of duck, carrots and various cabbages

Főétel 2 / Main Course 2
Mangalicaszűz báránymiriggyel, sárga céklával és lestyánnal
Mangalica pork fillet with lamb sweetbreads, golden beetroot and lovage

Bükki sajtok
Cheeses from the Bükk Mountains

Desszert / Dessert
Feketecseresznye-tart dióval és körtével
Black cherry tart with walnut and pear

Ár 19.900,-Ft/fő exkluzív hajójeggyel

Asztalfoglalás:

További információk

Ha további kérdése van, esetleg egyéni igényeihez vagy saját rendezvényéhez kibérelné a Pannónia Gasztrohajót, lépjen kapcsolatba velünk a +36 70 411 00 11 telefonszámon, vagy írjon a pannonia@gasztrohajo.hu e-mail címre!

Indulás helye:

Vigadó tér 2-es kikötő, beszállás a Kossuth Múzeumhajóról.

Ilyenek voltunk…